φύλαξη αποσκευών αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη δεν θα κουβαλάς πια αποσκευές και ψώνια

Κάνετε εικόνα τον εαυτό σας τις ημέρες που περπατάτε τη Θεσσαλονίκη φορτωμένοι τσάντες από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν έχετε την δυνατότητα να τις αφήσετε κάπου, απολαμβάνοντας την βόλτα ή κάνοντας με άνεση τις δουλειές στην πόλη.

Ή πείτε πως είστε επισκέπτης σε ένα city break προορισμό, στον οποίο θα παραμείνετε για μερικές μόνο ώρες τις οποίες θέλετε να ευχαριστηθείτε απερίσπαστοι. Ή έστω ότι το αεροπλάνο ή το τραίνο σας φεύγει βράδυ και δεν έχετε που να αφήσετε τα πράγματα σας από τη ώρα που αφήσατε το δωμάτιο. Μετά από συνοπτικές διαδικασίες -ίσως ξύπνησαν και μνήμες από ανάλογη εμπειρία σε πόλεις του εξωτερικού- σίγουρα καταλήγετε νοερά στα ντουλάπια φύλαξης.

Σε αυτή την επική ιδέα την οποία δεν έχει σημασία ποιος εφηύρε γενικά αλλά εκείνος που την πήρε, την τελειοποίησε, την ανέβασε σε άλλο επίπεδο και την έφερε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη! Ναι, η πόλη μόλις απέκτησε το πρώτο City Lockers στο κέντρο της πόλης και αυτός είναι ο λόγος που ήδη τριγυρίζουν στους δρόμους της φανερά πιο ανάλαφροι τύποι. Πίσω από την ιδέα του City Lockers Thessaloniki θα βρεις την Λένα και τον Τάσο, δύο ανήσυχους πολυταξιδεμένους Θεσσαλονικείς.

Τι είναι όμως το City Lockers τους-μας-σας; Πρόκειται για ντουλάπια φύλαξης βασισμένα σε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα με απόλυτη ασφάλεια χρήσης και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και αποσκευών 24/7 σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. H Λένα και ο Τάσος. Ιδανικό για παρέες και μοναχικούς επισκέπτες, φοιτητές και εργαζόμενους Θεσσαλονικείς, ιδιοκτήτες ακινήτων τύπου Airbnb κα. Επισκεφθήκαμε τον χώρο και διαπιστώσαμε τον τρόπο που εδώ θα λυθούν κυριολεκτικά τα χέρια Θεσσαλονικέων και επισκεπτών. Θα το αναγνωρίσεις από την μοντέρνα επιγραφή που φέρει το όνομά του στον αριθμό 1 της Πλάτωνος, στο κέντρο της πόλης.

Στην περιοχή της Αγίας Σοφίας. Λίγα μόλις μέτρα από την Εγνατία και ακριβώς μπροστά από την -οσονούπω- πιάτσα του μετρό, το City Lockers με την εντυπωσιακή μαύρη πόρτα του φιλοξενεί – προσέχει – διασφαλίζει (υπάρχουν δεκάδες ρήματα που θα μπορούσαν να περιγράψουν αυτό που κάνει) στα ντουλάπια του την ακεραιότητα των προσωπικών σας αντικειμένων και αποσκευών.

Όλη η εμπειρία είναι 100% αυτόματη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάστε την εφαρμογή City Lockers (κατεβάστε την εντελώς δωρεάν ΕΔΩ), να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας και είστε έτοιμοι να κατευθυνθείτε στο σημείο όπου μέσω τριών βημάτων θα κλειδώσετε τις αποσκευές σας.

Ο χώρος είναι ανοιχτός καθημερινά 24 ώρες και μπορείτε να κάνετε κράτηση για ντουλάπι από λίγα λεπτά μέχρι και για επτά ημέρες. Οι κάμερες ασφαλείας στο εσωτερικό του χώρου, οι προσωπικοί κωδικοί πρόσβασης οι οποίοι αλλάζουν και τα συστήματα ανίχνευσης καθιστούν το City Lockers ασφαλέστατο τόσο για εσάς τους ίδιους όσο και για τα προσωπικά σας είδη.

Τι συμβαίνει όμως πίσω από την μαύρη πόρτα. Εδώ υπάρχουν 109 σύγχρονα ολοκαίνουρια ντουλάπια φύλαξης σε τρία μεγέθη. Το μικρό μέγεθος το οποίο χωράει μία μικρή cabin bag ή μία backpack και κοστίζει 4 ευρώ το 24ωρο, το μεσαίο μέγεθος στο οποίο χωράνε τρεις cabin bags ή μία μεγάλη βαλίτσα με 7 ευρώ για 24 ώρες και το μεγάλο μέγεθος στο οποίο χωράνε δύο μεγάλες βαλίτσες ή μία μεγάλη βαλίτσα και δύο cabin bags με 12 ευρώ τις 24 ώρες. Οι διαστάσεις είναι οι ιδανικές για αποθήκευση από το λάπτοπ, τις τσάντες και τις χειραποσκευές σας μέχρι μεγάλες βαλίτσες κα.

Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χώρος φύλαξης κλειδιών, εγγράφων ή αντικειμένων τα οποία θέλετε να αφήσετε κάπου με ασφάλεια για να τα παραλάβει κάποιος άλλος. Τα βήματα για να κάνετε χρήση του City Lockers:

-Κατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό σας και κάνετε εγγραφή.

-Επαληθεύετε την ταυτότητά σας βάζοντας τα στοιχεία της κάρτας σας, ασφαλίζοντας τον λογαριασμό σας.

-Επιλέγετε το μέγεθος του ντουλαπιού που επιθυμείτε και το διάστημα που θέλετε να το κρατήσετε.

-Κατευθύνεστε στον χώρο και βάζετε τον προσωπικό κωδικό που αποκτήσατε στην είσοδο για να εισέλθετε.

-Μόλις μπείτε, δεξιά και αριστερά σας, υπάρχουν οι ειδικές οθόνες αφής. Εισάγετε το pin σας και επιλέγετε μία από τις διαθέσιμες ντουλάπες. Μόλις ξεκλειδώσει η ντουλάπα σας τοποθετείτε τα πράγματά σας μέσα και απλά την κλείνετε. Να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια των 24 ωρών αν υπάρξει ανάγκη μπορείτε μόλις μία φορά να ξεκλειδώσετε το ντουλάπι σας.

-Για να πάρετε τις αποσκευές σας, θα πρέπει πάλι να κάνετε χρήση του προσωπικού σας κωδικού στην πόρτα του χώρου και στα ειδικά tablet εντός. Με τον ίδιο τρόπο επιλέγετε πάλι το ντουλάπι σας, το ανοίγετε, παίρνετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και το κλείνετε ξανά ολοκληρώνοντας την ενοικίαση.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και αυτό αποδεικνύει αφενός ότι η πόλη το χρειαζόταν και αφετέρου, κρίνοντας από τα σχόλια και τις κριτικές, πως το City Lockers ήρθε για να μείνει και να γίνει η πιο φρέσκια συνήθειά μας. Από τους ταξιδιώτες μέχρι τους κατοίκους που χρειάζονται ένα σημείο για να εναποθέσουν για λίγο τα βάρη τους…

inlife.inpaok.com

About the author