αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης φύλαξη αποσκευών

Στη Θεσσαλονίκη μπορείς να περπατάς χωρίς αποσκευές στα χέρια!

Φύλαξη αποσκευών αεροδρόμιο Θεσσαλονίκη

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένα στην οδό Πλάτωνος 1, λίγο πάνω από την Εγνατία στο ύψος της Αγίας Σοφίας, λειτουργεί 24 ώρες κάθε ημέρα, το City Lockers. Τι είναι το City Lockers; Είναι το ασφαλέστερο σημείο στο κέντρο της πόλης, όπου μπορείς να αφήσεις τα προσωπικά σου αντικείμενα και να περπατήσεις στους δρόμους δίχως το βάρος από τις σακούλες, τις βαλίτσες ακόμη και το ποδήλατο σας! Η φύλαξη αποσκευών δεν αφορά μόνο όσους τουρίστες καταφθάνουν από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, αλλά όλους όσοι θέλουν να απαλλαγούν από κάθε βάρος.

Τι αναφέρει η εταιρεία που δημιούργησαν η Λένα και ο Τάσος και στην κυριολεξία λύνει τα χέρια πολλών κατοίκων και επισκεπτών της Θεσσαλονίκης:

Απολαύστε την πόλη χωρίς την ταλαιπωρία να έχετε μαζί τις αποσκευές σας.

Η εμπειρία είναι 100% αυτόματη! Απλά κατεβάστε την εφαρμογή City Lockers, δημιουργήστε το λογαριασμό σας και αποθηκεύστε τις αποσκευές σας.

Το City Lockers είναι ανοιχτό καθημερινά 24 ώρες και μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια ντουλάπα από λίγα λεπτά μέχρι και για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Στο εσωτερικό του χώρου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, ενώ στα υπέρ είναι η αλλαγή των προσωπικών αριθμών πρόσβασης και τα συστήματα ανίχνευσης, που  καθιστούν το City Lockers ασφαλέστατο σημείο για τους πελάτες και για τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Πως να κλείσετε το χώρο σας

Στο χώρο που δημιουργήθηκε υπάρχουν 109 σύγχρονα ολοκαίνουρια ντουλάπια φύλαξης σε τρία μεγέθη. Μπορείτε να αποθηκεύσετε από ένα λάπτοπ μέχρι και ένα ποδήλατο, από μια βαλίτσα ταξιδιού μέχρι προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

  • Κατεβάζεις την εφαρμογή City Locker και κάνεις εγγραφή.
  • Επιβεβαιώνεις την ταυτότητά σου, βάζεις την πιστωτική κάρτα και άλλα στοιχεία που ασφαλίζουν το λογαριασμό σας.
  • Η απλή διαδικασία σας επιτρέπει να επιλέξετε το μέγεθος του ντουλαπιού ανάλογα με τις ανάγκες σας και να ασφαλίσετε τις αποσκευές σας

Το κόστος

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες αποθηκευτικού χώρου. Η πρώτη αφορά το μικρό μέγεθος το οποίο χωράει μία μικρή cabin bag ή μία backpack και κοστίζει 4 ευρώ το 24ωρο, η δεύτερη το μεσαίο μέγεθος στο οποίο χωράνε τρεις cabin bags ή μία μεγάλη βαλίτσα με 7 ευρώ για 24 ώρες και τέλος το μεγάλο μέγεθος στο οποίο χωράνε δύο μεγάλες βαλίτσες ή μία μεγάλη βαλίτσα και δύο cabin bags με 12 ευρώ τις 24 ώρες.

lilipop.gr

About the author