θυρίδες φύλαξη αποσκευών Θεσσαλονίκη

City Lockers: Τι κάνεις όταν χρειάζεσαι προσωρινά ένα ντουλάπι στη Θεσσαλονίκη

Της Νικόλ Καζαντζίδου

Φύλαξη αποσκευών Θεσσαλονίκη

Πόσοι άνθρωποι θα μπορούσαν να χωρέσουν σε αυτό το σενάριο; Θα μπορούσε να είναι μια Γερμανίδα που έχει φτάσει με αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη και θέλει να γνωρίσει την πόλη πριν πάρει το λεωφορείο για Χαλκιδική που είναι ο τελικός προορισμός της. Έχει όμως μόνο λίγες ώρες στη διάθεσή της και δεν ξέρει τι να κάνει με τις αποσκευές της. Ή μια οικογένεια που ζει στο Ωραιόκαστρο και έχει κατέβει για ψώνια στο κέντρο της πόλης. Αφού έχουν τελειώσει με τα ψώνια τους θέλουν να κάνουν και μια ποδηλατάδα στην παραλία και βόλτα με το καραβάκι. Ίσως, επίσης ένας πολυάσχολος επιχειρηματίας που θέλει να αφήσει για λίγο τον φορητό υπολογιστή και τον χαρτοφύλακά του και να απολαύσει ένα χαλαρό δείπνο με φίλους.

Όλοι αυτοί και χιλιάδες άλλοι έχουν την ανάγκη να απελευθερωθούν για κάποιο χρονικό διάστημα από αποσκευές, βαλίτσες, υπολογιστές ή ό,τι τους εμποδίζει να κινηθούν ελεύθερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για όλους αυτούς υπάρχει πλέον μια υπηρεσία που καλύπτει την εν λόγω ανάγκη. Μια καινοτόμα ιδέα σε μια πόλη που αλλάζει. Το City Lockers. Ένας χώρος στο κέντρο, στην οδό Πλάτωνος 1, όπου μπορεί κανείς να ασφαλίσει για κάποιες ώρες τις αποσκευές του. Η φύλαξη αποσκευών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γίνεται γρήγορα και εύκολα.

City Lockers: Τι κάνεις όταν χρειάζεσαι προσωρινά ένα ντουλάπι στη Θεσσαλονίκη 1
City Lockers

Από τη σύλληψη της ιδέας και μέχρι την πρόσφατη έναρξη λειτουργίας του καταστήματος, πέρασαν 2,5 χρόνια, όπως λέει στο “ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ” η Λένα Παπανικολάου, η οποία, μαζί με το σύζυγό της Τάσο Καλφόπουλοδημιούργησαν την εταιρεία.

Πρόκειται για μία απλή διαδικασία βραχυπρόθεσμης ενοικίασης αποθηκευτικού χώρου, μέσω της εφαρμογής City Lockers που είναι διαθέσιμη για κινητά τηλέφωνα με λογισμικό iOS και Android. Η εφαρμογή παραχωρεί στο χρήστη έναν μοναδικό εξαψήφιο κωδικό, με τον οποίο ο πελάτης μπαίνει στον προστατευόμενο χώρο, έχοντας προηγουμένως επιλέξει τον χώρο που θέλει να ενοικιάσει για να ασφαλίσει τις αποσκευές του. Η διαδικασία ενοικίασης ολοκληρώνεται μόλις σε λίγα λεπτά με τη καταχώρηση των στοιχείων του πελάτη και τη πληρωμή μέσω τραπεζικής κάρτας.

“ Αποφασίσαμε να ανοίξουμε το “ City lockers” συνδυαστικά με το ποδηλατάδικο που είναι ακριβώς δίπλα, το “ City-bikes”. Η φιλοσοφία είναι να αφήνει ο επισκέπτης τα πράγματα του για να απολαύσει την πόλη με το ποδήλατο”, είπε η κυρία Παπανικολάου. “ Έχουμε ταξιδέψει κι εμείς αρκετά και πλέον καταλαβαίνουμε τις ανάγκες που μπορεί να έχει ένας κάτοικος ή ένας ταξιδιώτης στην πόλη μας”, σημείωσε.

Σημαντικό προνόμιο η 24ώρη λειτουργία του καταστήματος, 7 ημέρες την εβδομάδα χωρίς να απαιτείται η παρουσία κάποιου βοηθητικού υπαλλήλου. Ο χώρος παρακολουθείται από οχτώ κάμερες ασφαλείας, και σε συνδυασμό με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης, επιτυγχάνεται, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, πλήρη ασφάλεια των αποθηκευμένων αντικειμένων.

Η ιδέα των δύο Θεσσαλονικέων σύντομα θα βρει εφαρμογή και στην Αθήνα, ενώ στα σχέδια είναι και η επέκταση του City Lockers σε άλλες πόλεις.

Η φύλαξη αποσκευών στο κέντρο της Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει εύκολα, κατεβάζοντας εδώ την εφαρμογή του City Lockers.

City Lockers: Τι κάνεις όταν χρειάζεσαι προσωρινά ένα ντουλάπι στη Θεσσαλονίκη 2
Φύλαξη αποσκευών Θεσσαλονίκη

ana.gr

About the author